Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Mantelzorgers op 31 mei getrakteerd op gratis bezoek aan het Zwin Natuur Park

Op zondag 23 juni 2024 vieren we met Mantelzorg Oostkust, een organisatie die zich inzet voor mantelzorgers in de regio Knokke-Heist, Blankenberge, De Haan, Damme en Zuienkerke, de Dag van de Mantelzorger. Op deze dag wordt de onzelfzuchtige inzet van mantelzorgers voor hun naasten in de kijker gezet. In Knokke-Heist dragen we deze bijzondere mensen een warm hart toe en willen we hen de erkenning geven die ze verdienen voor hun toewijding en inzet.

Op vrijdag 31 mei 2024 pakken de organisatoren bovendien al uit met een speciaal evenement voor alle mantelzorgers van de Oostkust in het prachtige Zwin Natuurpark. Het gemeentebestuur van Knokke-Heist nodigt hen uit om samen met anderen een dag vol ontspanning en waardering te beleven te midden van de natuurlijke schoonheid van het Zwin.

Ken jij iemand die zich belangeloos inzet voor een ander? Voor een buur, vriend, partner, familielid,... Of ben jij zelf een mantelzorger? Laat het ons weten, zodat we jou of deze bijzondere persoon kunnen uitnodigen om samen met andere mantelzorgers gratis het Zwin Natuurpark te bezoeken. Het aantal deelnemers is beperkt tot 40. Stuur voor 23 mei een mailtje naar mantelzorg@knokke-heist.be of bel naar 050 53 09 00. Samen tonen we onze waardering voor diegenen die elke dag het verschil maken in het leven van anderen!

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter