Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Energiecoach voor handelszaken

Gratis begeleiding om uw handelszaak energie-efficiënter te maken

De energiecoach maakt de handelszaken (horeca, dienstverleners, detailhandel, kleine winkels zoals kruideniers, kappers, bakkers, slagers, …) bewust van de maatregelen die ze kunnen nemen voor meer energie-efficiëntie en/of van het gebruik van hernieuwbare energie.

De gemeente wil handelszaken alle kansen geven om energie-efficiëntie en het gebruik van hernieuwbare energie in handelszaken te bevorderen. Via een ontzorgingstraject kan de energiecoach handelszaken begeleiden in de zoektocht naar toepassingsmogelijkheden van innovatieve maatregelen en technieken.

Hiervoor heeft de gemeente een intergemeentelijke energiecoach aangesteld, dit in samenwerking met de gemeenten Blankenberge, Jabbeke en Oostkamp en de West-Vlaamse Intercommunale.

De aanstelling van een intergemeentelijke energiecoach werd in het kader van het burgemeestersconvenant opgenomen in het Duurzaam Energieactieplan van het samenwerkingsverband "Lokaal klimaatbeleid Noord-West-Vlaanderen".
 

Wil je beroep doen op deze energiecoach?

Neem dan contact op met de gemeentelijke milieudienst: energiecoach@knokke-heist.be of 050630188.

Vermeld hierbij duidelijk het adres van jouw handelszaak in Knokke-Heist en de reden waarom je beroep wenst te doen op de energiecoach.

Hoe meer informatie je opgeeft bij de aanvraag, hoe beter de energiecoach zich kan voorbereiden.

De coach neemt nadien contact met je op om een afspraak te maken voor een bezoek aan uw handelszaak.

Voor particulieren is er de renovatiecoach

De energiecoach focust op begeleiding van handelszaken.

Particulieren kunnen daarentegen in de gemeente Knokke-Heist beroep doen op de renovatiecoach.

Meer informatie: renovatiecoach