Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Renovatiecoach voor particulieren

Gratis begeleiding bij de renovatie van je woning?

Het klinkt velen als muziek in de oren. Heel wat Vlamingen zitten immers met onbeantwoorde vragen over het renoveren van hun woning, en gaan uiteindelijk niet over tot renovatie omdat ze te weinig technische kennis of tijd hebben. De renovatiecoach zet bewoners op het juiste spoor! 
 
De gemeenten Ingelmunster, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostrozebeke en Zuienkerke willen renovatie fors stimuleren! Samen hebben ze een renovatiecoach aangeworven die de bewoners zal begeleiden tijdens het traject. Die coach maakt onder meer een gedetailleerd renovatieadvies op met een duidelijk stappenplan, vraagt offertes aan en helpt bij het maken van de juiste keuzes. Iedereen die zijn of haar woning wil renoveren maakt aanspraak op gratis advies.

Wil je beroep doen op deze renovatiecoach?

Schrijf je in via deze link: https://www.wvi.be/nl/aanvraag-renovatiecoach-knokke-heist of neem contact op met de gemeentelijke milieudienst: renovatiecoach@knokke-heist.be of 050630188.

Vermeld hierbij duidelijk jouw adres in Knokke-Heist en de reden waarom je beroep wenst te doen op de renovatiecoach.

Hoe meer informatie je opgeeft bij de aanvraag, hoe beter de renovatiecoach zich kan voorbereiden.

De coach neemt nadien contact met je op om een afspraak te maken voor een huisbezoek.

Voor handelszaken is er de energiecoach

De renovatiecoach focust op begeleiding van particulieren.

Handelszaken kunnen daarentegen in de gemeente Knokke-Heist beroep doen op de energiecoach.

Hierbij ligt de focus op het bevorderen van energie-efficiëntie en het gebruik van hernieuwbare energie in bedrijven door toepassingsmogelijkheden van innovatieve maatregelen en technieken.

Meer informatie: energiecoach.