17 maart, 2014 - 31 december, 2015

Inspraakvergadering ZEG

zeg 2014Om de bevolking te informeren over de financiële en beleidsnota 2014 gaat het gemeentebestuur in maart opnieuw de boer op in alle deelgemeenten. Op dinsdag 18 en woensdag 19 maart, telkens om 19.30 uur vindt  de informatie- en inspraakronde Zeg! plaats in Ravelingen en Scharpoord. Op dinsdag- 25  en woensdagavond 26 maart komen respectievelijk Westkapelle en Ramskapelle aan de beurt.

 

Tijdens de presentatie wordt o.a. het nieuwe project van het studiebureau Jacob en MacFarlane voor het stadhuis en Ravelingen op de markt van Heist voorgesteld en ook de nieuwe projectzone tussen ’t Walletje en de Far West. Hier komen o.a. voetbalinfrastructuur voor FC Brugge, een veiligheidsgebouw, de 4de fase van ’t walletje, een evenementensite met randparking, uitbreiding van de parkbegraafplaats en verplaatsing van de helihaven. 

 

Met ZEG! wil het gemeentebestuur van Knokke-Heist vooreerst op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier de belangrijkste projecten van 2014 uit de doeken te doen en de hoofdaccenten voor de nabije toekomst toelichten. Daarna krijgen inwoners en tweedeverblijvers de kans om vragen te stellen, problemen aan te kaarten en nuttige suggesties te geven.

 

Jacob & Macfarlane