21 oktober, 2016 - 30 juni, 2017

Luxury homefashion for WoMen Chanah

chanah lingerieVoorzitter Ann Vervarcke-Pattyn van de Raad voor Lokale Economie bracht onlangs een bezoek aan Chanah, een nieuwe lingeriewinkel in de Lippenslaan 136. Zaakvoerster Chantal Van Gheluwe beleefde als uitbaatster van ‘Le relais D’Artagnan’ in Wibrin vlakbij de brouwerij van Achouffe fantastische jaren maar is teruggekeerd naar haar roots aan de Oostkust. Na haar job als verkoopster in schoenwinkel Blue in het Zoute, gaat ze nu zelf de uitdaging aan als onderneemster van een eigen zaak voor Luxury homefashion voor WoMen. Je vindt er home wear & nachtkledij (zoals Canat, Julipet, Lords an Lilies, Alice et Maman...), exclusief Italiaans bad- & bedlinnen, mannen- & damesondergoed (merken zoals Schiesser, Hanro, Manne), leisure wear (Amoena) en design furniture homewear (design meubelen).

Gefascineerd door bad- en bedlinnen

“Bad en bedlinnen daar droomde ik als kind altijd van. Toen ik trouwde lag mijn huwelijkslijst in een winkel van bad- en bedlinnen van hoge kwaliteit. Vandaar dat ik de keuze maakte om opnieuw met een eigen zaak te starten” vertelt Chantal. Het resultaat is niet alleen een shop met een idee maar ook een naam met een ziel. Als je het woord charisma op Wikipedia opzoekt dan kom je bij Chanah. “Het is niet alleen een Hebreeuwse meisjesnaam maar het staat voor overgave en stijl”, aldus Chantal Van Gheluwe die in haar zaak het bewijs levert dat wit tijdloos maar allesbehalve kleurloos is. “De witte basiskleur komt er niet toevallig. Mijn collecties moeten voor warmte zorgen. “Mijn shop staat vooral voor Cosy homeware waarbij het woordje ‘zacht’ de rode draad doorheen een collectie van vrijetijdskledij, lingerie, Italiaanse bad- en bedlinnen, kunstwerken en Deense softline style is.

Verder pakt ze ook uit met Amoena, een gespecialiseerd merk voor vrouwen met borstprotheses. “Amoena presenteert supermooie en fijne lingerie in alle kleuren en maten. Waarom onze lingerie ideaal is? Omdat ze steun geeft, omdat ze mooi is en ontspannend”, besluit Chantal.

 

 

 

 

 

 

 

 

chanah lingerie