Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Realty lanceert allereerste Immo Invest Days in Knokke-Heist

In Knokke-Heist opent dit najaar een gloednieuwe Belgische beurs voor nieuwbouwprojecten en vastgoedfondsen: Immo Invest Days. De organisatoren van de eerste editie van deze tweedaagse expo op zaterdag 21 en zondag 22 september 2019 op het Albertstrand verwachten zeker 1.500 Belgische spaarders en privé-investeerders. Nooit eerder zochten zoveel Belgen hun financiële heil in vastgoed. Ruim de helft van het aantal nieuwbouwwoningen en -appartementen in ons land wordt dezer dagen gekocht om te verhuren. Tijdens ‘Immo Invest Days’ krijgen bezoekers in één keer een ruim overzicht van nieuwbouwprojecten en vastgoedfondsen in België.
 

Betongoud

Dat honderdduizenden spaarders en privé-investeerders hun zuurverdiende centen niet langer (alleen) in klassieke spaarproducten onderbrengen, is geen geheim. Steeds vaker zoeken zij hun financiële heil in vastgoed. Nieuw onderzoek van de Europese vereniging voor vastgoedbeleggers INREV leert dat in 2018 alleen al wereldwijd voor een recordbedrag van 161,7 miljard euro aan vastgoedinvesteringen is opgehaald. Ook de Belgen kiezen massaal voor het zogenaamde ‘betongoud’. Marktonderzoek toont aan dat liefst één op de vijf woningen of appartementen in ons land al wordt gekocht om te verhuren. Bij nieuwbouw gaat het zelfs om ruim de helft. Om tegemoet te komen aan deze ongeziene honger naar vastgoedbeleggingen wordt op zaterdag 21 en zondag 22 september 2019 op het Albertstrand van Knokke-Heist de allereerste Belgische beurs voor nieuwbouwprojecten georganiseerd: ‘Immo Invest Days’.

Overzicht van alle nieuwbouwprojecten in ons land

“Het gaat om de grootste uit zijn soort in België. Van over het hele land komen projectontwikkelaars en bouwpromotoren hun projecten en investeringsformules in detail voorstellen. Bezoekers krijgen in één keer een overzicht van alle nieuwbouwprojecten in ons land. Dat is een primeur. Voor spaarders en privé-investeerders is dit een uitgelezen kans om rustig te bekijken of en hoe ze hun beleggingsportefeuille kunnen uitbreiden met vastgoed.”, Catherine Degreef, organisator van Immo Invest Days.

Voor de eerste editie verwacht ‘Immo Invest Days’ - verspreid over twee dagen - alvast 1.500 bezoekers te mogen ontvangen. De beurs is open van 10 tot 18 uur en de toegang is gratis voor wie op voorhand inschrijft via www.immoinvestdays.be. Wie zich niet op voorhand inschrijft, betaalt ter plaatse 25 euro voor een toegangsticket.

De Belgische beurs voor nieuwbouwprojecten en vastgoedfondsen zal trouwens hergebruik maken van de unieke infrastructuur van Realty, die op het Albertstrand wordt gebouwd. Realty is dé jaarlijkse top voor vastgoedprofessionals, die plaatsvindt op donderdag 19 en vrijdag 20 september 2019 én drijvende kracht is achter de beurs. Gedurende vier dagen, van 19 tot en met 22 september, krijgt vastgoed dus een prominente plaats in Knokke-Heist.

Praktische informatie:

 

Immo Invest Days – www.immoinvestdays.be

zaterdag 21 september: 10-18u, zondag 22 september: 10-18u

toegang: gratis, mits registratie via de website

toegang: grote publiek

 

Realty – www.realty-belgium.be

Donderdag 19 september: 8.30-24.00 yye, Vrijdag 20 september: 8.30-18 uur

Toegang: enkel voor vastgoedprofessionals, ticket te kopen via de website

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter