Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Recordaantal activiteiten voor Week van de Zwinstreek

Tijdens de derde editie van de Week van de Zwinstreek maak je kennis met het bijzondere karakter van deze unieke belevingsregio. Van 21 tot en met 29 september 2019 vindt er een recordaantal activiteiten plaats, gaande van interessante workshops tot heerlijke proeverijen. Je kan deelnemen aan maar liefst 145 activiteiten met de focus op natuur, cultuur, historie en streek- en hoeveproducten. Zo zag je de Zwinstreek nog nooit!

Wat maakt de Zwinstreek zo uniek? Dat kan je helemaal zelf komen ontdekken. Zo kan je in Knokke-Heist een gratis begeleide fietstocht maken langs de prachtige bloemenweiden en bijenhuisjes of een rondleiding met degustatie van allerlei lekkers bijwonen in de Zoete Polder. Verder staan er boeiende rondleidingen op het programma in het For Freedom Museum en in Sincfala Museum van de Zwinstreek. Daar keer je even terug in de tijd naar de oorlogshelden van de Noordzee of naar de Romeinen in de kustpolders.

Je kan ook de ruime regio rond Sluis, Damme, Sint-Laureins en Maldegem een bezoekje brengen tijdens de Week van de Zwinstreek. Waan je archeoloog voor één dag, spot zeehonden bij een rondvaart in de havens van Breskens, doorkuis de Damse velden in een heus maïslabyrint of proef letterlijk van wat de Zwinstreek te bieden heeft tijdens een culinaire wandeling: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Wij nodigen jullie alvast talrijk uit, zowel jong als oud, om deel te nemen aan dit veelzijdige aanbod. De Zwinstreek zal ongetwijfeld jullie hart veroveren!

Voor meer informatie kan je terecht bij dienst Toerisme Knokke-Heist of via de website www.weekvandezwinstreek.eu

De meeste activiteiten zijn vrij toegankelijk, maar voor sommige zaken moet je wel inschrijven. Dat kan opnieuw via de website.

Toerisme Knokke-Heist infokantoren:

Zeedijk-Knokke 660 in Knokke

Knokkestraat 22 in Heist

T +32(0)50 630 380

toerisme@knokke-heist.be

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter