14 maart, 2013 - 31 december, 2014

Restaurant Roland omgetoverd in Tearoom Crème Karamel

Nieuwe uitbaters Crème karamel

Na 42 jaren van intensieve activiteit hebben Rita en Roland Marreyt beslist, het iets rustiger aan te pakken en een punt te zetten achter hun zeer gekend “Restaurant Roland”, in de Lippenslaan te Knokke-Heist. Rest. Roland was vooral gekend  voor sublieme bouillabaise en had een uitgebreid en vast cliënteel. Natasha Coopman de nieuwe zaakvoerster werkte gedurende  28 jaar  aan de zijde  van Roland  en Rita en besliste de zaak uit te baten  als Tearoom met de welluidende naam “Crème Karamel”. Samen met haar zus Sandra, zet zij dus de stap naar zelfstandigheid.

 

Voorzitter van de Raad voor Lokale Economie Knokke-Heist, Anne Vervarcke-Pattyn en zone-verantwoordelijke Hilde Van Belleghem (Slagerij Vandycke)  wensten  de jonge ondernemers  tijdens de druk bijgewoonde openingsplechtigheid veel succes toe.

 

Het werd het voorbije weekend reeds een drukke vuurdoop voor Crème Karamel, een duidelijk bewijs

dat de klanten er  heerlijk verwend worden.  Deze nieuwe Tearoom wordt dus een bijkomend  succesnummer  voor onze badstad. Tearoom Crème Karamel bevindt zich  op de Lippenslaan 110 te Knokke-Heist en is dagelijks geopend van 8 tot 18 uur.  Sluitingsdag:dinsdag.

 

(foto Danny Jones)