7 december, 2017

Sporttrofeeën 2017: draag jij een kandidaat voor?

uitreiking sporttrofeeOp zaterdag 24 februari 2018 reikt de Stedelijke Sportraad van Knokke-Heist opnieuw de Sporttrofeeën uit tijdens de Nacht van de Sport in het Casino. Wie zich kandidaat wenst te stellen of iemand wil voordragen, kan dit doen tot uiterlijk 3 januari 2018 door een mail te sturen naar sporttrofee@knokke-heist.be. Hieronder vind je nog een overzichtje van alle categorieën waarin sporters kunnen voorgedragen worden en de voorwaarden hiervoor.

 

Categorieën en voorwaarden

  • Voor de titels “Sportman, Sportvrouw, Beloftevolle jongere en Sporter met een beperking”: de actieve mannelijke en vrouwelijke sportbeoefenaars (tot ouderdom van 18 jaar voor de beloftevolle jongere) (met een beperking) die lid zijn van een bij de Stedelijke Sportraad van Knokke-Heist aangesloten sportvereniging of minstens drie jaar in Knokke-Heist zijn gedomicilieerd.
  • Voor de titels “Sportclub en Jeugdploeg”: de bij de Stedelijke Sportraad van Knokke-Heist aangesloten sportverenigingen en jeugdploegen die actief zijn in een jeugdcompetitie.
  • Voor de titel “Laureaat van Sportverdienste”: de personen, al dan niet in Knokke-Heist woonachtig, die zich onbaatzuchtig, op een uitzonderlijke wijze en gedurende ten minste 20 jaar hebben ingezet ter bevordering van de sport in Knokke-Heist en niet omwille van de door hen geleverde sportprestatie.
  • Voor de titels “Gouden en Zilveren medaille van Sportverdienste”: de personen die 35 of 25 jaar ononderbroken lid zijn van één zelfde sportvereniging aangesloten bij de Stedelijke Sportraad van Knokke-Heist. De kandidaat moet minstens 20 of 15 jaar een bestuursfunctie hebben waargenomen. De jaren gewoon lidmaatschap komen slechts voor de helft in aanmerking.

 

 

Iemand voordragen of je kandidaat stellen?

 

Vermeld zeker de geleverde sportprestaties en alle contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum). Je kan de kandidatuur ook aangetekend verzenden naar de maatschappelijke zetel van de Stedelijke Sportraad (Alfred Verweeplein 1, 8300 Knokke-Heist) of afgeven tegen ontvangstbewijs op de sportdienst (Edward Verheyestraat 14, 8300 Knokke-Heist).

 

Het volledige reglement kun je raadplegen op www.sportraadknokkeheist.be.