Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Vanish Beach door Hof Van Eede

Op vrijdag 22 februari 2019 om 20 uur speelt Hof Van Eede de theatervoorstelling Vanish Beach in het CC Scharpoord. Het stuk is één van de zes Peper in de reet-voorstellingen waarbij je bij aankoop van 2 of 4 tickets respectievelijk 1 of 2 gratis toegangskaarten(s) extra ontvangt. Om 19 uur wordt het stuk in de schouwburg uitgebreid toegelicht.

Het verhaal

Venice Beach, Californië, 1942. Vier Duitse intellectuelen, ontsnapt aan de naziterreur, zitten wat onwennig te verpozen op het strand. Thuis woedt de oorlog, in hun hoofd heerst het schuldgevoel van de overlever. ‘Vanish Beach’ toont hun zoektocht naar troost in traditie, naar grond onder hun voeten waar geen bloed aan kleeft. Kunnen ze enkel thuiskomen in hun gedeelde heimwee naar een verloren verleden, of vinden ze vrijheid in de ontworteling?

 “Vanish Beach’ is zonder twijfel het meest ambitieuze theaterproject van Hof van Eede tot nog toe. De waanzinnig interessante onderwerpkeuze, gecombineerd met de frisse speelstijl van de acteurs, maakt deze voorstelling een van de meest indrukwekkende producties van het seizoen.” (Filip Tielens – De Standaard)

 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter