23 september, 2013 - 31 december, 2014

Vrijwilligers gezocht voor De Huiswerkklas en de Oppasdienst

vrijwilligerscentraleDe Vrijwilligerscentrale stelt u twee nieuwe vacatures voor: vrijwilligers voor De Huiswerkklas en voor de Oppasdienst.

 

De Huiswerkklas

De Huiswerkklas is op zoek naar vrijwillige medewerkers die gemotiveerd zijn om kwetsbare kinderen extra kansen te geven. Mensen die een warm hart hebben om kinderen vooruit te helpen. Mensen die zich wekelijks maandag, dinsdag of donderdag van 15.45 uur tot 17.15 uur vrij kunnen maken om kinderen te begeleiden bij het maken van hun huiswerk. Leeftijd of opleiding speelt geen rol. In De Huiswerkklas wordt er huiswerkondersteuning aangeboden aan een aantal minder kansrijke kinderen uit onze gemeente. Spelotheek De Wip zorgt voor een vrijwilligerscontract, vorming en de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere vrijwilligers.

 

De oppasdienst

De Oppasdienst zoekt een vrijwilliger die zich wil inzetten als oppas bij een 67-jarige man die na een lange revalidatie terug thuis woont (in Sijsele). Kunt u zich vrijmaken op een weekdag tussen 17 en 19 uur of in het weekend tussen 14 en 17 uur? Voelt u zich geroepen om ervoor te gaan? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

Voor contact, vragen of meer info:

Vrijwilligerscentrale Knokke-Heist

Meerlaan 32 – T 050 630 430 – vrijwilligerscentrale@knokke-heist.be

www.vrijwilligerscentraleknokke-heist.be

 

vrijwilligerscentrale