Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Vacature Directeur deeltijds kunstonderwijs MAAK Knokke-Heist

MAAK, Open Huis voor Kunsten, dé referentie in Knokke-Heist en omstreken voor iedereen die zich artistiek wil vormen, is op zoek naar een directeur. Het gaat om een aanwerving met oog op vaste benoeming, met aanleg van een wervingsreserve.

Wekelijks vinden maar liefst 1300 leerlingen (van 6 tot 99 jaar) hun weg naar MAAK om zich creatief te ontplooien. Als directeur ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van MAAK: je voert een samenhangend onderwijskundig beleid vanuit het artistiek, pedagogisch project, coacht de teamleden en treedt op als intern en extern aanspreekpunt voor o.a. personeel, gemeentelijke diensten, leerlingen, ouders, CLB, enz. Wij zoeken een directeur die zeer planmatig tewerk gaat, iemand die voldoening haalt uit de dagelijkse successen en graag op de voorgrond treedt. Een people person die zich volop wil inzetten voor onze prachtige onderwijsinstelling. Iets voor jou? Solliciteer dan snel!

VOORWAARDEN

  • Diploma Hoger Kunstonderwijs van de 2de graad of Masterdiploma (incl. diploma hoger kunstonderwijs van de 3de graaf of daarmee gelijkgesteld)
  • Bewijs van Pedagogische Bekwaamheid (BPB)
  • 4 jaar relevante beroepservaring in een onderwijsomgeving

SOLLICITEREN

Solliciteer digitaal via www.knokke-heist.be/vacatures tot en met 22 april 2024 en voeg je cv, motivatiebrief en eventuele bewijsdocumenten toe.

INFO EN CONTACT

Heb je een vraag? Dan helpen wij je graag! Meer info over de functie en selectieprocedure vind je ook terug via de website.

  • Team Werving & Selectie - vacature@knokke-heist.be - 050 63 01 58.
  • Kristof Sneyers - uitvoerend selectiekantoor Bakker & Partners - kristof.sneyers@bakker.be - 0479 58 97 13.
  • Inhoudelijke vragen? Contacteer Ilse Vincke – directeur Mens & Organisatie – ilse.vincke@knokke-heist.be - 050 63 01 61.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter