Stoeten: inschrijvingsformulier 2018

Deelnemen aan Carnaval Heist 

Iedereen kan deelnemen aan de stoeten van het carnaval in Heist. De enige voorwaarden om reglementair te participeren aan deze stoeten, staan vermeld in het karrenreglement. Het spreekt voor zich dat deze voorwaarden en bepalingen moeten worden gevolgd door alle particpanten.

Er zijn 3 categorieën deelnemers:

Categorie 1: groepen met meer dan 25 deelnemers en een grote wagen

Categorie 2: groepen met minder dan 25 deelnemers (<12 jaar niet meegerekend) en een kleine wagen

Categorie 3: groepen < 25 deelnemers zonder wagen.

Schrijf je hier in!

Op deze pagina kan je het inschrijvingsformulier online invullen tot en met maandag 22 januari 2018. Vooraleer je dit doet is het belangrijk om volgende zaken te weten:

1. Het karrenreglement 2018 (klik om te downloaden) is volledig doorgenomen en zal worden nageleefd door de deelnemende groep.

2. Je inschrijving is pas geldig als je een brief hebt ontvangen vanuit het cultuurcentrum met de bevestiging van deelname.

3. Na deze bevestiging worden de vertegenwoordigers van de groep verwacht op het Prinsenbal op 27 januari in zaal Ravelingen  en op het verplichte infomoment op 2 februari, 19:30 uur in het cultuurcentrum Scharpoord.

Meer info en vragen: michael.muyllaert@knokke-heist.be

 

hoofdverantwoordelijke
Adres
stoetverantwoordelijke

Hier kan je de gegevens (Voornaam+Familienaam - GSM - E-mailadres) van alle stoetverantwoordelijken van de vereniging noteren.

Afmetingen praalwagen
meter
meter
meter
bankrekeningsnummer

Bij ondertekening van dit inschrijvingsformulier verklaart de verantwoordelijke van de vereniging op eer dat hij/zij kennis heeft genomen en akkoord is met alle bepalingen uit het karrenreglement en het juryreglement voor de zondagstoet en de verlichte avondstoet. Daarnaast verklaart de verantwoordelijk op eer, de volledig groep te informeren over deze bepalingen en al het nodig te doen zodat de vermelde afspraken worden nageleefd.