Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Gouden huwelijksjubileum voor Paul Kreps en Marianne Vermeille

Op vrijdag 26 april 2024 vierden Paul Kreps en Marianne Vermeille hun vijftigste huwelijksverjaardag. Schepenen Philippe Vlietinck en Tine Gobert feliciteerden het koppel namens het gemeentebestuur en het koninklijk paleis.

Het koppel heeft één dochter Tine die in Heist woont en gehuwd is met Henk Deconinck, kinesist van De Praktijk. Ze zijn uitbaters van RainPharma, een shop met producten voor dieet, huidverzorging en voedingssupplementen. Ze hebben 2 kleinkinderen Louise & Jules.

Paul en Marianne kenden elkaar vanop de tram maar kwamen pas echt in contact met elkaar in jeugdclub De Beurze in de Smedenstraat. Ze waren beiden maatschappelijk werker, Marian bij het OCMW Knokke-Heist en Paul bij de Christelijke Mutualiteiten in Blankenberge.

 

Paul en Marianne fietsen in de zomer vaak naar Breskens. Ze reizen graag binnen Europa, in de winter naar de sneeuw, in het najaar op wandelvakantie naar de Westhoek. Voor hun gouden huwelijksjubileum gaan ze samen naar Kroatië met de familie. Ze vertoeven vaak in Scharpoord, gaan wekelijks naar de film en houden ervan om nadien nog een glaasje te nuttigen.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter