Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Zitdag Belastingen Sociaal Huis

Heb je problemen met het zelf invullen van jouw aangifte personenbelasting?

Geen nood! Een medewerker van de Federale Overheidsdienst Financiën staat klaar om samen met jou deze aangifte te doen. Je hoeft niet te wachten tot je de aangifte ontvangt!

Er zijn 3 opties:

· Telefonische ondersteuning: Bel naar het Sociaal Huis T 050 530 900 en geef je naam, rijksregisternummer en telefoonnummer door tegen ten laatste donderdag 13 juni 2024.Daarna belt een medewerker van de Federale Overheidsdienst Financiën jou op om direct met jou de aangifte telefonisch in te vullen of om een afspraak in te plannen om de aangifte telefonisch in te vullen.

· Fysieke ondersteuning: Bel naar het Sociaal Huis T 050 530 900 en vraag om een afspraak in te plannen op donderdag 13 juni 2024 in het Sociaal Huis. Deze afspraken zijn enkel voor burgers die communicatieve moeilijkheden ondervinden.

· Deponeer-box in het Sociaal Huis en stadhuis: Indien je geen telefonische bijstand nodig hebt, kan je alle attesten en fiches samen met de blanco aangifte in de bruine enveloppe stoppen en deze deponeren in de box in het Sociaal Huis of in het stadhuis. De Federale Overheidsdienst Financiën zal deze verder verwerken en jou via de post een attest van indiening bezorgen. Doe dit voor donderdag 13 juni 2024.

Belangrijk! Pas op voor phishing (internetfraude):

· Een medewerker van de Federale Overheidsdienst Financiën stelt zich voor met naam en functie;

· zal NOOIT jouw bankgegevens vragen, voorstellen om op huisbezoek te komen of via e-mail vragen om achterstallige schulden te vereffenen.

Openingsuren Sociaal Huis Knokke-Heist, Kraaiennestplein 1, 8300 Knokke-Heist: ma t.e.m. vrij van 8.30 tot 12 uur en van 13.30 tot 16.30 uur

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter