Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Love Run

zaterdag 13, zondag 14 en maandag 15 februari 2021

ALGEMEEN

Op Valentijnsdag verwelkomt de Sportdienst van Knokke-Heist al enkele jaren verliefde zielen en onafscheidelijke boezemvrienden op de Love Bike & Run voor een avontuurlijke duotlon. Hoewel het woord ‘knuffelcontact’ in 2020 tot woord van het jaar werd gekozen, kan dit amoureuze belevingsevent helaas ook in 2021 niet doorgaan wegens de aanhoudende corona perikelen.

Overtuigd dat sport en bewegen een belangrijk antidotum blijft in deze gezondheidscrisis, laat de Sportdienst haar klanten echter niet in de kou staan. Het corona aangepaste alternatief is een Love Run parcours dat ‘lovers and friends’ toelaat om al lopend een mooi stukje Knokke-Heist te beleven en zo door sport verbonden te blijven.

Er worden op 13, 14 en 15 februari 5 parcours uitgepijld. Met een keuze uit 3,5, 6,5, 10, 15 en 20 km kan iedereen een uitdaging naar haar of zijn mogelijkheden vinden. Starten kan dagelijks tussen 10 en 15 uur. Om de corona maatregelen te respecteren, is het wenselijk dat er maximaal 25 lopers per half uur starten. Om aan dit Love Run parcours wat evenementiële beleving toe te voegen, voorzien we voor elke loper aan de startplaats een borstnummer in valentijn lay-out en aan de aankomst een leuke goodie-bag. De Love Bike & Run was een festijn van galanterieën en verwennerijen, dus blijven we ook aan de start- en aankomstlocatie van de Love Run galant door met mondmasker op voldoende afstand te houden van de andere lopers.

INSCHRIJVINGEN

Vooraf inschrijven met automatische betaling is verplicht en kost slechts € 5. In de inschrijvingsprijs voorzien we een verzekering, een borstnummer, een uitgepijld parcours en een goodiebag.
Ter plaatse inschrijvingen is niet mogelijk.

Klik hier om in te schrijven. (Het deelnemersveld is volzet, inschrijven is niet meer mogelijk)

De Love Run wil in deze bizarre tijden ook een signaal zijn van sociale verbondenheid. Met de omvorming van het event Love Bike Run naar het loopparcours Love Run is het woord ‘bike’ dan wel uit de titel weggevallen, maar met het integraal schenken van het inschrijvingsgeld van € 5 aan een fonds dat fietstoestellen (o.a. duo-fietsen, rolstoelfietsen, stoelfietsen, …) aankoopt voor de lokale woonzorgcentra en de voorzieningen voor mensen met een beperking, willen we een hartverwarmend gebaar van verbondenheid stellen met een knipoog naar het WK wielrennen van september 2021.

PARCOURS

Klik hier om de verschillend parcours te bekijken en klik hier om de briefing te downloaden.

DIVERSE

Elke deelnemer ontvangt ter bevestiging van haar/zijn inschrijving de dag vooraf een briefing met o.a. de te respecteren maatregelen inzake corona.

Annulering van een inschrijving is niet van toepassing.

Ingeschreven deelnemers kunnen hun borstnummer afhalen in het onthaal van sporthal de Stormmeeuw. De 5 parcours eindigen ook aan sporthal de Stormmeeuw.

Er zijn geen kleedkamers, douches en toiletten beschikbaar.

CONTACT

Sportdienst Knokke-Heist
E. Verheyestraat 14, 8300 Knokke-Heist
Tel 00 32 (0)50 630.480

loverun@knokke-heist.be