Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Energiefactuur

Groepsaankoop groene stroom

Een tweede manier om van energieleverancier te veranderen zodat uw energiefactuur voordeliger wordt, is deelnemen aan de groepsaankoop groene stroom van de provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen of Antwerpen. Ook verbruiksadressen in Knokke-Heist kunnen deelnemen aan de groepsaankopen buiten de provincie West-Vlaanderen.

Deze 3 provinciebesturen lanceren afwisselend een groepsaankoop en hebben allen als startpagina www.samengaanwegroener.be. Op die manier kunt u bijna het volledige jaar rond deelnemen aan een groepsaankoop voor groene stroom en gas.

Heeft u een groepsaankoop gemist? Niet erg. U kunt steeds uw e-mailadres achterlaten op www.samengaanwegroener.be om op de hoogte te blijven van een volgende groepsaankoop.

Groepsaankoop energie voor particulieren en professionelen

Surf naar www.samengaanwegroener.be en klik op één van de 3 provincies. Vervolledig vervolgens uw inschrijving door al uw contactgegevens en verbruikgegevens in te vullen. Alle gegevens zijn terug te vinden op uw jaarlijkse afrekeningsfactuur.

U kunt eveneens terecht op bovenstaande contactpunten in de gemeente om u te laten bijstaan in uw inschrijving voor de groepsaankoop. Belangrijk is wel dat u uw jaarlijkse afrekeningsfactuur meebrengt.

Voor meer informatie kan u terecht bij