Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Diamanten huwelijksjubileum van Eric De Wulf en Micheline Demedts

Op zaterdag 28 september 2019 vierden Eric De Wulf en Micheline Demedts hun diamanten huwelijksjubileum in feestzaal Ter Mude. Eric en Micheline stapten op 1 juli 1959 in het huwelijksbootje in Sint-Denijs-Westrem. Schepenen Annie Vandenbussche en Philippe Vlietinck feliciteerden het echtpaar namens het gemeentebestuur. Het paar heeft 3 kinderen en 3 kleinkinderen. Het koppel heeft in hun leven veel gereisd. Ze hadden vrienden in Amerika en staken regelmatig de grote plas over. Ze speelden ook regelmatig een partijtje tennis.

Eric zag het levenslicht in Gent op 2 juli 1935. Hij was enig kind. Eric heeft zijn jeugd doorgebracht in Gent en heeft er school gelopen. Na het lagere en middelbaar onderwijs volgde hij universiteit. Zijn vader was kolonel bij het leger. Na zijn schoolperiode, heeft Eric bij de firma Coramiek gewerkt gedurende 22 jaar. Hij was er directeur van de afdeling ‘Prefab’. Hij heeft legerdienst gedaan bij de Genie. Hij was reserveofficier. Later werd hij zelfstandig gerechtsdeskundige.

Micheline is geboren te Gent op 20 januari 1934. Ze komt uit een gezin van 4 kinderen. Haar vader was ontvanger bij het Ministerie van Financiën afdeling Registratie en Domeinen. Door zijn beroep werd hij dikwijls overgeplaatst en het gezin volgde hem. Daardoor heeft Micheline school gelopen op verschillende plaatsen. Ze studeerde af als klinisch assistent. Na haar schoolperiode heeft ze, gedurende 3,5 jaren, gewerkt aan de landbouwschool te Gent. Ze heeft gewerkt tot aan de geboorte van hun eerste kind. Daarna nam ze de taak van huisvrouw op zich.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter