Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Gouden huwelijksjubileum van Paul Van Osselaer en Annie Van Cleemput

Op zondag 8 december 2019 vierden Paul Van Osselaer en Annie Van Cleemput hun gouden huwelijksjubileum in restaurant Njord in Zeebrugge. Paul en Annie stapten op 6 december 2019 in het huwelijksbootje. Schepen Piet De Groote maakte namens het gemeentebestuur en het koninklijk paleis de felicitaties over. Het gouden koppel geniet alvast met volle teugen van hun pensioen in Heist - aan- Zee en ook in Spanje van de zuiderse zon.  

Paul is geboren in Temse op 7 april 1950 als jongste zoon. Vader en moeder waren landbouwers en hadden een grote kippenslachterij. Moeder Rachel is geboren in Elversele (deelgemeente van Temse) en vader Cyriel in Bazel (deelgemeente van Kruibeke). Zij hadden vier kinderen.

Paul ging naar de lagere school in Temse en volgde daarna vier jaar leercontract automechanica. Reeds op 20-jarige leeftijd was hij zelfstandig garagehouder, eerst in Puurs en daarna in Temse.

Daarna gaf het echtpaar de fakkel door aan hun jongste dochter Nadia, gehuwd met David en kleinzoon Axel. Deze laatste werkt als automechanicus in de zaak van zijn ouders. De oudste dochter Nancy heeft na de middelbare school steeds in de shippingwereld gewerkt. Eerst was dit in Antwerpen en daarna als commercieel manager in de haven van Zeebrugge .

Annie Marie is geboren in Temse op 28 April 1951. Iedereen noemt haar Annie. Na de lagere en middelbare school werkte ze enkele jaren als bediende. Daarna ging ze aan de slag in hun garagebedrijf als zelfstandige medewerkster. Vader Omer is geboren in Bazel en moeder Zoë is geboren in Lissewege. Zij hadden zes kinderen. Zij waren binnenschippers. Haar moeder is na het tweede kind huisvrouw geworden. Omer was 1ste stuurman op de Boelwerf in Temse.

 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter