Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Werkzaamheden Burgemeester Frans Desmidtplein herstarten vanaf 6 januari 2020

Op maandag 6 januari 2020 worden de wegwerkzaamheden in het kader van de herinrichting van het Burgemeester Frans Desmidtplein heropgestart. Van 6 tot en met 24 januari 2020 wordt de zuidwestelijke zijde van het kruispunt van de Lippenslaan met de Elizabetlaan opgebroken. Vanaf 27 januari tot 3 april 2020 is de zuidelijke rijbaan van de Elizabetlaan tussen het Abraham Hansplein en de Lippenslaan aan de beurt.

Verkeersmaatregelen

Van 6 tot en met 24 januari 2020 is het op de westelijke rijbaan van de Lippenslaan ter hoogte van de Elizabetlaan niet mogelijk om nog recht door te rijden in de richting van het Maurice Lippenplein en links af te draaien in de richting van het Burgemeester Frans Desmidtplein.  Het is enkel mogelijk om rechts af te draaien in de richting van Heist. Het verkeer wordt reeds ter hoogte van de Bayauxlaan omgeleid.  Het verkeer komende uit de richting van het Burgemeester Frans Desmidtplein kan niet links afdraaien in de richting van het Maurice Lippensplein. Het verkeer op de oostelijke rijbaan van de Lippenslaan zal geen hinder ondervinden. Voetgangers langs de westzijde van de Lippenslaan moeten voor het kruispunt oversteken.

 Vanaf 27 januari tot 3 april 2020  is er op de Elizabetlaan tussen het Abraham Hansplein en de Lippenslaan geen doorgaand verkeer mogelijk in de richting van de Lippenslaan. Alle doorgaand verkeer in de richting van de Lippenslaan wordt vanaf de Canadasquare omgeleid via de Bayauxlaan naar de Lippenslaan.

Er is enkel plaatselijk verkeer in de beide rijrichtingen toegelaten in de August Dansestraat en het zuidelijke deel van de Leopoldlaan. Het fietsverkeer wordt vanaf het Abraham Hansplein omgeleid via de Paul Pamentierlaan en Guldenvliesslaan naar de Lippenslaan.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter