Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Verkeersmaatregelen Tussen2Feestenloop

Op donderdag 26 december om 19 uur vindt de Tussen2Feestenloop plaat in Knokke-Heist. De organisatie en lokale politie nemen extra verkeersmaatregelen om de wedstrijd vlot en veilig te laten verlopen. Volg tijdens het event steeds de richtlijnen van de seingevers en politie.

Verkeersmaatregelen

Vanaf 13.30 uur worden de parkeerplaatsen langs de westelijke rijbaan van de Lippenslaan (tussen de Fincentlaan en Nestor de  Tièrestraat) parkeervrij gemaakt voor de opbouw van de startzone.

Van 16.30 tot 22 uur worden de Lippenslaan (tussen de Boudewijnlaan en Taborastraat), Dumortierlaan en Kustlaan (tussen de rotonde met het Driehoeksplein en Elizabetlaan) parkeer- en verkeersvrij gemaakt. Op de oostelijke rijbaan van de Lippenslaan wordt het verkeer richting de zeedijk ter hoogte van de Boudewijnlaan afgeleid naar de Piers de Raveschootlaan. De Lippenslaan is tijdens de wedstrijd niet bereikbaar via de zijstraten. 

De inrit van de betaalparking IJzerpark blijft bereikbaar via de Zoutelaan, Nieuwpoortstraat en Ieperstraat. Ook de parkeergarage onder het Alfred Verweeplein blijft steeds bereikbaar.

Voor meer info: https://www.tussen2feestenloop.be/

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter