Knokke-Heist bezoeken als toerist?

67ste Missiefeest Missiekring Knokke-Heist

De heel actieve Missiekring Knokke-Heist organiseert met heel veel enthousiasme het 67ste  Missiefeest op zaterdag 5 (vanaf 17 u.) en zondag 6 oktober 2019 (vanaf 11 u.) in Zaal De Branding (H. Hartlaan, Knokke).

Huidig voorzitter Johan Peeters mag zich omringen met een hele grote groep vrijwilligers die zich inzetten voor de drie missionarissen Johan Allary (Congo), Johan Leuridan (Peru) en Bernard Van Quathem (Panama). Alle info over deze missionarissen en de actieve werking van de Missiekring Knokke-Heist is te vinden op de heel overzichtelijke website www.missiekringknokkeheist.be

Het jaarlijkse Missieweekend is telkens een hoogtepunt in de werking van de vereniging waarin ook een poster- en wenskaartenmarkt alsook tweedehandse kledij in de kijker staan. De missiestand focust op de nu nog actieve missionarissen in het zuiden.

Dit jaar is het thema in de missiemaand ‘Gedoopt en verbonden’.  De kring wil niet focussen op negatieve berichtgeving maar een hoopvolle boodschap bieden nu verzuring en negativisme vaak de kop opsteken. De Missiekring Knokke-Heist bewijst dat de Kerk in het zuiden een teken van aantrekkingskracht blijft. Die kracht blijkt ook uit het logo van de Missiekring, een ontwerp van Maarten Blomme.

Geniet in het weekend ‘s avonds of ‘s middags van een verzorgde koude schotel. Doorlopend cafetaria en op zondag kan een eerlijk aperitiefje gedronken worden. Praktisch: Er is geen voorinschrijving of kaartenverkoop. De koude schotels worden ter plaatse vers bereid. 

Meer info bij Johan Peeters: johan.peeters7@telenet.be of 0486 165682 en op www.missiekringknokkeheist.be. Kun je niet deelnemen, dan is een financieel steuntje welkom op BE02 6528 1900 5640 van Missiekring Knokke-Heist.

(Foto: Johan Peeters - rechtenvrij)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter