Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Diamanten huwelijksjubileum van Willy Matthys en Jeannine Vansteenkiste

Op zaterdag 16 februari 2019 vierden Willy Matthys en Jeannine Vansteenkiste in restaurant Veldzicht in Damme hun diamanten huwelijksjubileum. Willy en Jeannine stapten op 5 februari 1959 in het huwelijksbootje. Schepenen Philippe Vlietinck en Annie Vandenbussche zetten namens het gemeentebestuur de diamanten jubilarissen in de bloemetjes. Het paar heeft 3 kinderen, 4 kleinkinderen en 6 achterkleinkinderen. Willy en Jeannine gingen vroeger graag op reis en hielden van fietstochtjes.

Willy is als enig kind geboren in Knokke op 22 april 1936. Het gezin woonde in Knokke waar Willy zijn jeugd doorbracht en school liep. Zijn vader was schrijnwerker. Na zijn schoolperiode is Willy ook begonnen als schrijnwerker en heeft dit gedaan tot aan zijn pensioen. Hij vervulde zijn legerdienst gedurende 18 maanden.

Jeannine zag het levenslicht in Heist op 15 augustus 1938. Ze komt uit een gezin van 6 kinderen.
Ze heeft een periode school gelopen in Heist. Na de oorlog verhuisde het gezin naar Knokke. Ze heeft daar verder school gelopen. Haar vader was vishandelaar. Na haar schoolperiode heeft ze thuis gewerkt. Na haar huwelijk nam ze de taak van huisvrouw op zich en hielp nog af en toe bij haar ouders.

Kinderen en kleinkinderen en achterkleinkinderen

  • Linda is gehuwd met Johan Maenhout. Ze hebben 2 kinderen: Dimitri (heeft 3 kinderen: Maxime, Kylian en Cylan) en Jürgen (heeft 1 kind: Marlo) Linda is bediende bij Morbee-Ballegeer en Johan is met pensioen.
  • Martine is gehuwd met Dirk Anseeuw. Ze hebben 2 kinderen: Assia (heeft 2 kinderen: Jana en Lena) en Nick.Dirk werkt bij de spoorwegen.
  • Patrick woont nog thuis en werkt bij de sportdienst van het gemeentebestuur Knokke-Heist.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter