Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Diamanten huwelijksjubileum van Paul Cooreman en Huguette Dewit

Op vrijdag 16 augustus 2019 vierden Paul Cooreman en Huguette Dewit hun diamanten huwelijksjubileum in aanwezigheid van familie en schepen Piet De Groote.  Het koppel gaf elkaar het ja-woord op 17 augustus 1959 in Vilvoorde. Het paar heeft 3 kinderen en 5 kleinkinderen. Paul houdt van fietsen, tennis en zeilen. Huguette is bedreven in het beeldhouwen. Beiden zijn lid van de Marnixring in Knokke-Heist en Dendermonde.

Levensloop van Paul

Paul is geboren op 6 juli 1934. Hij komt uit een gezin van 3 kinderen. Zijn vader was vertegenwoordiger. Het gezin woonde in Dendermonde en Paul bracht er zijn jeugd door. Hij liep school in de humaniora van Zennik en studeerde verder af in de Hoge School van Gent in handelswetenschappen. Hij deed legerdienst gedurende 18 maanden.Daarna volgde hij een cursus Oenologie (wijnkunde) in Anderlecht. Hij werd zelfstandige importeur van wijnen. Daarna ging hij met pensioen.

Levensloop van Huguette

Huguette zag het levenslicht op 6 oktober 1934. Ze komt uit een gezin van 4 kinderen. Haar vader was zelfstandig veehandelaar. Het gezin woon de Elewijt (nu Zemst). Huguette bracht er haar jeugd door en liep er school. Na haar schoolperiode heeft ze thuis geholpen. Later hielp ze mee in de zaak van haar man.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter