Knokke-Heist bezoeken als toerist?

(C)Urban Festival in ‘t Verzet

Van vrijdag 3 tot zondag 5 mei 2019 valt er voor jongeren een gratis weekend vol hot urban stuff te beleven op de site van Duinenwater. (C)Urban Festival is een festival waar het ‘doen’ centraal staat! 3D printen, Free Running, Graffiti, Yoga Class, Smootie Bowls maken, dat kan je allemaal komen uittesten in en rond de jeugdclub ‘t Verzet. Op vrijdag 3 mei 2019 is er Punknight en zaterdag 4 mei 2019 wordt een heerlijke dag en nacht vol Reggae en DUB vibes. Het hele weekend kan je skaten, bladen en steppen op het nieuwe skatepark aan 't Verzet. Tijdens de spannende contests op zondag wordt er gestreden om de titel en vallen er leuke prijzen te winnen.

Keep the spot clean

De Jeugddienst en de dienst Preventie maken van de gelegenheid gebruik om elke namiddag op dit driedaagse festival de jongeren op een ludieke manier te sensibiliseren om duur- en zorgzaam om te gaan met afval. Wie in de “ballo-smittostand” een stuk afval door een bord met gaten gooit en het instagramaccount @Duinenwaterskate volgt, ontvangt een gratis metalen drinkfles!

De hashtag #keepthespotclean werd al de hele tijd gebruikt op het instagramaccount van het skatepark en zullen de Jeugddienst en de jeugdclub ook blijven gebruiken om de aandacht op netheid te houden. Het woord “clean” heeft zowel weerslag op afval als op drugs, maar voor dit deel van de actie worden de pijlen dit keer enkel gericht op afval.

Voor alle info: http://www.jeugdclubtverzet.be/nl/curbanfestival.html

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter