Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Diamanten huwelijksjubileum van Henri Eycken en Monique Braem

Op zondag 28 april 2019 vierden Henri Eycken en Monique Braem hun diamanten huwelijksjubileum bij hen thuis in de Leeuwerikenlaan. Het huwelijk van beide jubilarissen werd voltrokken in Beveren op 23 april 1959.

Levensloop van Henri

Henri is geboren te Beveren op 25 augustus 1934. Hij komt uit een gezin van 3 kinderen. Het gezin woonde in Beveren. Henri heeft er zijn jeugd doorgebracht en heeft er school gelopen. Zijn vader was garagehouder. Na zijn schoolperiode, in 1959, heeft Henri de zaak overgenomen van zijn vader. Hij heeft legerdienst gedaan gedurende 24 maanden. Henri heeft de garage uitgebaat tot 1985. Daarna is hij begonnen als bouwpromotor. Hij doet dit nog steeds, maar nu rustig aan.

Levensloop van Monique

Monique zag het levenslicht te Beveren op 26 september 1936. Ze was enig kind.Haar ouders woonden in Beveren Waas. Ze heeft er haar jeugd doorgebracht en studeerde af in secretariaat/handel.Haar vader was deurwaarder. Na haar schoolperiode deed ze het secretariaat van haar vader. Na haar huwelijk deed ze het secretariaat van de garage van haar man.

Kinderen en kleinkinderen

Het paar heeft 1 dochter en 1 kleinkind Annick. Ze is bediende en heeft 1 dochter: Claudia. Claudia heeft 2 kindjes: Angelique en Annabelle

Algemeen

Zowel Monique als Henri hebben koken als hobby. Henri heeft een kookclub opgericht voor mannen. Hij is daar voorzitter van. De kookclub bestaat uit ongeveer 16 mannen en 1 maal per jaar koken ze voor minister Van Mechelen. Henri deed ook judo. In 1956 behaalde hij zwarte gordel 3de dan. Hij heeft ook voetbal gespeeld bij de liefhebbers.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter