Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Cultuurcentrum bedankt vrijwilligers Educatie

Op donderdag 26 september 2019 werden de vrijwilligers van het Cultuurcentrum - Educatie getrakteerd op een uitgebreide maaltijd voor hun vrijwillige inzet en enthousiasme gedurende een heel werkjaar. Een gezellig samenzijn onder de vrijwilligers is een traditie die het Cultuurcentrum zowel in het begin met een etentje, als bij het afsluiten van het werkjaar met een begeleide uitstap, in ere wil houden. Dit alles als dank om mee het Cultuurcentrum Knokke-Heist -Educatie uit te bouwen tot een oord van kwalitatief ‘prettig leren – aanbod’ waarbij ontmoeting en zelfontplooiing centraal staan en dit alles in een fijne en gemoedelijke sfeer.

Vrijwilligers in de bloemetjes

Hierbij werden ook heel wat vrijwilligers door schepen van Cultuur Annie Vandenbussche en directeur Pedro Oosterlynck in de bloemetjes gezet voor hun jaren vrijwillige inzet en enthousiasme in allerhande cursussen.

Enkelen onder hen kregen ook een eervolle vermelding voor hun jarenlange inzet, zoals Margaret Harmston – Engels Half gevorderden met 30 jaar dienst, Ingrid Willems - Tekenen en schilderen naar waarneming met 33 jaar dienst en Christiane Amys– Kledij naaien met 35 jaar dienst!

Begeleiders die ook reeds meer dan 15 jaar les geven bij Educatie zijn: Emilia Alonso Y Moreno (Spaans conversatie): 28 jaar, Lieve Van Lierop (Breien): 27 jaar, Edwin Schouppe lesgever en lid van de Raad van beheer: 22 jaar en Jean Ferleu (Vrij schilderen) met 16 jaar.

Onder hen waren ook vrijwilligers met meer dan 10 jaar zoals Monique Van Berckelaer (Engels conversatie): 14 jaar dienst, Wilfried Roets (Spaans conversatie) met 13 jaar, Johan Meyns (Italiaans) met 12 jaar en Patrick Demarest (Patisserie) met 12 jaar vrijwillige dient.

Nieuwe vrijwilligersreeksen dit werkjaar in ‘Educatie’ :

-Yvonne Colston - Engels gevorderden
-Lubov Skoudina start met een nieuwe reeks: Russisch beginners (met voorkennis)
-Marc Edelynck en Jan De Maeyer zullen de filosofie cursussen begeleiden
-Danté Salaza zal Wilfried Roets bijstaan met de Spaans conversatie

Deze reeksen startten vanaf 30 september 2019 en lopen tot de paasvakantie. Ze vinden wekelijks plaats met uitzondering van de schoolvakanties. Daarbij mag een gezellige koffiepauze in Café Cultuur ook niet ontbreken!

Meer info: Cultuurcentrum Knokke-Heist ‘Educatie’ T 050 630 430

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter