Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Dex Leyers en Démi De Cock van TC Duinbergen West-Vlaamse kampioenen op de Gewestelijke Masters

Maar liefst vijf spelers van Tennisclub Duinbergen werden geselecteerd om deel te nemen aan de Gewestelijke Masters die afgelopen week georganiseerd werden in TC De Koddaert te Torhout. Dex Leyers in de Heren 5 kon als enige doorstoten tot de finale. Hij bracht deze tot een goed einde en mag zich kampioen van West-Vlaanderen anno 2019 noemen. Bij de jeugd was het Démi De Cock die als eerste een West-Vlaamse titel 2019 voor Tennisclub Duinbergen behaalde. Zij won dit seizoen maar liefst 55 matchen. Twee West-Vlaamse kampioenen, een mooi resultaat voor de club.

In de hoogste reeks bij de Dames 2 speelden ook Renée De Ketelaere en bij de Heren 2 Ismar Tahirovic en Maxim Louagie een knappe wedstrijd. Door het lot troffen deze spelers van TC Duinbergen echter de strafste kandidaten tijdens hun eerste matchen. Zo verloor Ismar met het kleinste verschil in een spannende drie-setter tegen Pauwel Dewulf die het tornooi uiteindelijk ook won. Maxim had ook een stevige partij te verteren tegen Milan Vandevelde.

Mick Leyers was geselecteerd in de reeksen Heren 3 en 4, waarvan hij er één diende te selecteren. Zo werd hij verdienstelijk met 45 punten in de reeks tot 70 punten de enige speler met het minst mogelijk aantal punten in Heren 3.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter