Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Laatste kans om in te inschrijven voor Senior Sportief!

Op maandag 16 december 2019 wil Senior Sportief een ontmoetingsplaats zijn voor senioren die in beweging willen zijn. Op deze sportieve dag kunnen 50-plussers op een recreatieve wijze in een ontspannen en gezellige sfeer samen hun geliefkoosde sport beoefenen of met een nieuwe sport kennis maken. Voor de volgende sportsessies van Senior Sportief zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar: drums alive, matcurling, yoga, zumba, linedance, tennis, zwemmen, seniorengym, salsa, spierkracht, zelfverdediging, krulbol, tai chi, boxing, boccia, fitball of swingrock.

Senior Sportief staat open voor alle 50-plussers van Knokke-Heist en omgeving. Zowel individuen als groepen zijn van harte welkom op deze dag waar beweging en plezier centraal staan. Op het programma staat een aantrekkelijke mix van 23 sporten.

Er zijn 2 sessies in de voormiddag en 2 sessies in de namiddag. In elke sessie worden er verschillende activiteiten aangeboden. Op deze manier kan iedereen zijn eigen programma samen stellen naargelang de persoonlijke interesse en mogelijkheden. Je kan kiezen om deel te nemen aan minimum 1 of maximum 4 activiteiten.

In de prijs van € 1,5 per activiteit is inbegrepen: deelname aan de sportactiviteiten, verzekering en koffie met dessert.

Wie over de middag wil lunchen (ovenschotel) in de cafetaria van sporthal de Stormmeeuw betaalt hiervoor € 9.

Wie wil deelnemen aan Senior Sportief kan zich inschrijven tem 11 december.

Klik hier om je in te schrijven.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter