Knokke-Heist bezoeken als toerist?

'Sabaidee Laos!' met ambassadeur Sisoulath voor vtbKultuur Knokke-Heist

Op vrijdag 22 november 2019 om 20 uur in het Cultuurcentrum Scharpoord  projecteert Dirk Rosseel voor vtbKultuur Knokke-Heist (samenwerking Volksontwikkeling) de avontuurlijke reisreportage 'Sabaidee, Laos!' Sabaidee! Goeiedag! In het sympathieke Laos in Zuid-Oost-Azië voel je je snel weer jong!

Dirk Rosseel doet het publiek zweven door de boomtoppen in het Bokeo-reservaat, varen op de prachtige Nam Ou-rivier, trekken naar de Akha-stam in het noorden en fietsen in de hoofdstad Luang Prabang. Wat dacht je van wandelen met olifanten, per scooter brommen door de karstlandschappen bij Vang Vieng of door de Vallei der Kruiken? Daarna kom je weer tot rust langs de oevers van de Mekong of bij een mooie boeddhistische tempel, met monniken in saffraankleurige gewaden, die ’s morgens als vanouds op bedelronde gaan.

Op deze unieke reisavond is Phoukoung Sisoulath, ambassadeur van de Democratische Volksrepubliek Laos te gast samen met een delegatie van de ambassade van Laos die ook een toeristische stand zullen verzorgen. De heer Sisoulath is sinds 12 september 2019 de nieuwe ambassadeur voor Laos in het Koninkrijk België, het Koninkrijk der Nederlanden, het Groothertogdom Luxemburg en de E.U.

Georganiseerd door vtbKultuur Knokke-Heist

Info: vtbKultuur Knokke-Heist / Dominiek Segaert / T 0479 691 865 /  dominiek.segaert@skynet.be / www.vtbkultuur.be/knokke-heist

9 EUR / 7 EUR LEDEN DAVIDSFONDS, VTBKULTUUR, UITPAS, BILL - Losse kaartjes aan de ingang van de zaal.

ABONNEES VOLKSONTWIKKELING: GRATIS

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter