Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Diamanten huwelijksjubileum Van Thorenburg- Deneve

Op zaterdag 18 mei 2019 vierden Willy Van Thorenburg en Ghisele Deneve hun diamanten huwelijksjubileum bij hen thuis in de Kustlaan. Hun huwelijk werd op 27 mei 1959 voltrokken in Gent. Schepen Annie Vandenbussche feliciteerde het koppel namens het gemeentebestuur. Het paar heeft 1 dochter en 2 kleinkinderen. Willy en Ghisele zijn altijd heel sportief geweest. Het paar heeft 25 jaar korfbal en 15 jaar basketbal gespeeld. Ze speelden ook tennis en squash.

Levensloop van Willy

Willy is geboren in Gent op 13 mei 1938. Hij komt uit een gezin van 3 kinderen. Zijn vader was technisch tekenaar. Het gezin woonde in Gent. Willy bracht er zijn jeugd door en liep er school. Na zijn schoolperiode heeft Willy gewerkt als bediende gedurende 1 jaar. Hij heeft legerdienst gedaan gedurende 18 maanden. Na zijn huwelijk werkte hij 25 jaar als bediende bij de firma Strobbe (onderhoudsartikelen en parfumerie). Vervolgens werkte Willy als inspecteur bij Securitas tot aan zijn pensioen.

Levensloop van Ghisele

Ghisele zag het levenslicht in Sleidinge op 10 augustus 1938. Ze komt uit een gezin van 4 kinderen. Op de leeftijd van 9 jaar verhuisde ze met het gezin naar Gent. Haar vader was zelfstandige. Na haar schoolperiode heeft Ghisele thuis geholpen. Daarna heeft ze, gedurende 38 jaar, gewerkt bij de firma Acec, eerst als bediende, later als directiesecretaresse.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter