Knokke-Heist bezoeken als toerist?

21ste Apres-skifuif met Partiefriex in ’t Verzet

De legendarische fuifzaal Ravelingen in deelgemeente Heist gaat eind dit jaar onherroepelijk tegen de vlakte. Ter hoogte van het treinstation in Heist zal de nieuwe fuifzaal Ravelingen 3.0 verrijzen. Carnaval is echter Heist, en Heist zal altijd verwant zijn met carnaval maar nood breekt wet en daarom biedt het gemeentebestuur de knotsgekke Heistse Carnavalbals voor de komende twee jaar een onderdak in fuifzaal ’t Verzet in Duinenwater.

De 21ste editie van de APRES-SKI FUIF trekt de carnavalsreeks in 't Verzet als eerste op gang op vrijdag 25 oktober 2019 . Na de jubileumeditie van vorig jaar blijft de Apres-Ski Fuif de grootste carnavalfuif uit de ruime regio, trapt ze traditioneel het carnavalsseizoen op gang en staat ze ook dit jaar terug garant voor een spetterende avond.

Partyfriex

WTC Roadrunners hebben niemand minder dan de PARTYFRIEX kunnen strikken, alom gekend in de Lage Landen voor hun meestamper "Ik Moet Zuipen", maar ook andere carnavalhits zoals "Turbonaise", "Maximaal", "Naar de klote", "Weekend"... De dreunende hardstyle carnavalbeats zetten je aan tot de zotste moves ! Studio Enjoy zorgt voor de muzikale ondersteuning (gekend van Pintjesbal, feesttent De Bolle,...). Er is ook een heuse cocktailbar... en vergeet uiteraard je klakker niet !

De Roadrunners trappen de fuif op gang vanaf 21 uur.  In voorverkoop geraak je erin voor 8 euro, en je krijgt maar liefst 2 fuiven voor de prijs van 1, want het ticket geeft je ook toegang op "Het Feest Kan Beginnen" op zaterdag 25 januari 2020. Aan de deur betaal je 10 euro. Wie echt niet genoeg heeft, kan nadien nog verder feesten op de afterparty in carnavalscafé bij uitstek Den Oosthoek.

Volgend jaar bestaan de Roadrunners trouwens 15 jaar. Ze zijn een vaste waarde geworden in het Knokke-Heistse wielermilieu. Meer nieuws over het jubileumjaar volgt nog !

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter