Knokke-Heist bezoeken als toerist?

27ste ART Knokke-Heist

Met 52 deelnemende kunstgaleries wordt het 27ste open galerieweekend van Knokke-Heist een voltreffer. Tijdens het weekend van 26 & 27 oktober 2019 staan creaties van onder meer Belgisch kunstenaar Koen Vanmechelen, Braziliaans meubelontwerper Sergio Rodrigues en Japans artiest Koyuki Kazahaya in de kijker. Reden te meer om tijdens het eerste weekend van de herfstvakantie af te zakken naar kunstzinnig Knokke-Heist.

ART Knokke-Heist is hét open galerieweekend met als doel kunst toegankelijk te maken voor iedereen. Aspirant of ervaren kunstkenner. De galeriehouders ontvangen je met open armen. Geen vraag is hen teveel. Kunst in Knokke-Heist wordt zo extra in de schijnwerpers geplaatst. Maar kunstliefhebbers en kunstkopers genieten heel het jaar door van een artistieke beleving.

Van 7 december 2019 tot en met 5 januari 2020 vindt de tweede editie van het Lichtkunstfestival plaats. Langs een verlicht parcours van drie kilometer vertelt De Kleine Prins over de planeet waar hij woont. Jong en oud worden er ondergedompeld in een wereld vol verwondering, verrassing, emotie en poëzie met spectaculaire lichtinstallaties.

Kunst behoort dan ook tot een van de onmisbare ingrediënten en biedt naast shoppen, natuur en gastronomie dé ultieme beleving in Knokke-Heist.

Knokke-Heist en kunst: dé ideale combinatie.

Praktische informatie

In de op maat gemaakte ART-brochure vind je alle kunstwerken, adressen en openingsuren van de galeries terug. De brochure is gratis te verkrijgen in de toerismekantoren van Knokke-Heist of bij één van de deelnemende kunstgaleries. Je kan de brochure ook downloaden via www.myknokke-heist.be/nl/publicaties.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter