Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Elke klant is koning bij hofleverancier Meubili in de Natiënlaan

Op woensdag 20 november 2019 verwelkomde het Belgische koningshuis vijf nieuwe hofleveranciers waaronder de Knokke-Heistse tuinmeubelenspecialist Meubili. Na vijf jaar onberispelijk leveren aan het koninklijk paleis konden general manager Michel Van Weehaeghe en vennoot John De Vogelaere het label van hofleverancier aanvragen. Dit brevet werd door het koninklijk paleis meteen goedgekeurd.

In 2001 tijdens het “teakhoutentijdperk”, namen beide ondernemers de zaak over.  In 2016 kregen ze de opportuniteit om Meubili uit te breiden met een gloednieuwe showroom langs de Natiënlaan voorzien van een volledig vernieuwd assortiment aan tuininrichting.

Met verschillende topmerken willen de zaakvoerders een volledige woonkamer buiten creëren. Dit wordt mogelijk gemaakt door een doeltreffende terrasverwarming. Ondertussen werken ze met vijftien vaste medewerkers en leveren zowel in binnen- als buitenland.

Welke tuinmeubelen er schitteren in de tuin van koning Filip en koningin Mathilde daarover is Meubili discreet en wordt er om begrijpelijke redenen niet gecommuniceerd, maar het blijft toch iets speciaals en een absolute eer!

Maar of je nu op zoek bent naar een kwalitatief huismerk of naar een tuinmeubel van een 'high-end'-meubelontwerper, bij Meubili kan iedereen rekenen op kwaliteit, duurzaamheid, een persoonlijke aanpak en goede service. Deze waarden worden hoog in het vaandel gedragen. Uiteindelijk is elke klant koning bij hofleverancier Meubili!

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter