Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Markering van de Meridiaan van de Trisomie in Knokke-Heist

een hart gemaakt door mensen

Op zaterdag 30 november 2019 geeft Bloedtest een glansrol aan de Meridiaan van de Trisomie. Deze keer niet met een vliegtuigje, maar met de BloedtestFiets die fietst op de Meridiaan van de Trisomie. Dit als apotheose na de regionale najaarstour van de BloedtestFiets langs bibliotheken, scholen, organisaties voor mensen met een beperking, etc ... Op vijf plaatsen houden de initiatiefnemers even halt, en markeren met een artistieke performance de Meridiaan van de Trisomie. Daarbij dragen 21 mensen een groot Rood Doek over een afstand van 21 meter, waardoor de Meridiaan van de Trisomie op deze plek eventjes zichtbaar wordt gemaakt. Om 9 uur begint het spektakel op het Rubensplein in  Knokke-Heist en daarna volgen over een afstand van 90 km Tielt, Zwevegem, Spiere-Helkijn en Kortrijk. Alle sympathisanten kunnen eventjes meefietsen van markeringspunt naar markeringspunt, of de deelnemers aanmoedigen ergens op de route! We kunnen jullie fietssteun goed gebruiken! Klik hiervoor de fietsroute!

BloedtestRadio

Doorheen de dag is er uitzending van de BloedtestRadio. De radiomakers volgen de BloedtestFiets, en brengen live-verslag uit vanop de Markering van de Meridiaan van de Trisomie. Peter Verhelst schrijft wat niet gezegd kan worden. Katy Thiriaux e.a. lezen live voor en zorgen voor Bloedtest kippenvel momenten. Jasmien Aernout presenteert de Podcast TRILLINGEN over het moeten maken van een bijna onmogelijke keuze. Piet Devos interviewt Petra De Sutter - Silke Brands - Hannah Bekemans e.a. en voert het debat dat je dreigt te missen. Alle deelnemende kunstenaars en coproducenten van Bloedtest, de beruchte Camerata Artista zakken af naar Hangar K in Kortrijk en heffen het glas op de toekomst. Je kunt dit allemaal live volgen op de radio. En natuurlijk veel muziek nooit eerder in de ether. Klik hier om live te luisteren! (De link werkt pas op zaterdag 30 november 2019 van 8 tot 20 uur)

Credits

♥ De Markering van de Meridiaan van de Trisomie is een artistieke actie van kunstenaarscollectief Het Pakt.

♥ De BloedtestRadio is een artistiek actie van With vzw.

♥ De BloedtestFiets(tocht) is Vormingplus MZWKonektHet paktBraakbal – tekst en verhaalWit.h vzwHet Chemisch Circus en Hogeschool VIVES.

Voor alle infohttp://www.bloedtest.org

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter