Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Dolce Curling Trophy voor horeca in Lakeside Paradise

Op 10 december 2019 vond op Lakeside Paradise in Knokke-Heist voor de derde keer  de Dolce Curling Trophy  voor horeca plaats. Het was een geslaagde eerste editie in onze gemeente na 2 voorgaande edities in Durbuy. Voor deze gelegenheid werd Lakeside Paradise helemaal omgetoverd tot het Amerikaanse skioord Aspen. Het was een belevenis voor alle gasten waarin  de Visie van Dolce World  " experiencing , Inspiring Hospitality  centraal stond. Tijdens een partijtje curling konden de deelnemers genieten van vernieuwende en gezonde hapjes van de partners van Dolce World.

Maar niet alleen de gerechten waren vernieuwend, ook de ijspiste was een primeur voor Europa.: een ijspiste van Glice, een ecologische ijspiste , zonder water  en verbruik van elektriciteit ..

De gasten konden ook kennismaken met verschillende bekendheden: zoals chef Ignace Wattenberge van Lys d’or, winnaar van Prosper Montagné, en sommelier Bernard Vandendriessche van Vintology. Dit was dus een ideaal evenement om kennis te maken met verschillende nieuwe producten maar ook bij uitstek de gelegenheid om te netwerken.

Meer en meer mensen wensen hun levensstijl te verbeteren, het moet gezond zijn, het moet milieuvriendelijk zijn, …. Daar werd in Lakeside Paradise dan ook rekening mee gehouden. Zo konden de gasten proeven van een nieuwe ‘ice tea cold brew’ , alcoholvrije aperitieven, maar ook het ontbijt kon rekenen op een vernieuwde aanpak. Het ontbijt dat gereserveerd werd bestond onder andere uit vijgen, dadels, wortelcake met mascarpone en muesli muffins. Studenten Logies-, restaurant- en cateringmanagement van de Vives Hogeschool Brugge hielpen mee aan de organisatie en namen tijdens de dag zelf ook deel als praktijkervaring. 

Tussen al dat proeven door was er ook de curlingwedstrijd waarbij teams van 4 personen voor de overwinning streden. De vierde plaats was voor Team Guido Francque/ De Torrre. Op de derde plaats vinden we Traiteur Matthias, op de tweede plaats eindigde Lightspeed. De eerste plaats was dit jaar weggelegd voor Lakeside Paradise.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter