Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Van melk tot kaas door Franky Malbrancke

Op woensdag 18 december 2019 om 20 uur organiseert de Gezinsbond Knokke een lezing “van melk tot kaas” in het CC Scharpoord. Franky Malbrancke vertelt hoe kaas (zacht, halfhard, hard, van vers tot oud, light, dieet en kruidenkazen) wordt gemaakt. Ook het samenstellen en presenteren van een kaasplank komt uitgebreid aan bod. De deelnemers vernemen hoe je kaas het best versnijdt en bewaart. Wat je bij kaas drinkt (bier of witte en rode wijn?) wordt eveneens uit de doeken gedaan. Na deze didactische uitleg met presentatie kunnen de aanwezigen een 8-tal soorten kazen degusteren waaronder ook rauwmelkse en biokazen.

Deelname: 15 euro (10 euro leden Gezinsbond)

Voor meer info: ann.seru@gmail.com of secretariaat@gezinsbondknokke.be

T. 050 62 30 44

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter