Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Diamanten huwelijksjubileum voor echtpaar Verburgh-Delcampe

60ste huwelijksverjaardag in restaurant Boo Raan. De tortelduifjes stapten in het huwelijksbootje op 29 augustus 1959 in Montigny-Le-Tilleul. Het echtpaar kreeg felicitaties van het gemeentebestuur uit handen van schepen Piet De Groote.

Joseph is geboren in Brugge op 26 maart 1935. Hij groeide op in een gezin met 5 kinderen. Zijn vader was postbode. Het gezin woonde in Knokke en Joseph liep er school en bracht er zijn jeugd door. Na zijn schoolperiode ging Joseph bij het leger. Hij was er keuronderofficier gedurende 5 jaren. Daarna werkte hij bij A.G. verzekeringen als bediende.

Later werkte hij, als bediende, bij de firma Verduyn, (later was dat firma Vercom en daarna Cristal Alken). Dit heeft hij gedaan tot zijn pensioen.

Astrid zag het levenslicht in Knokke op 19 december 1940. Ze komt uit een gezin met 3 kinderen. Eind 1949 verhuisde het gezin naar Wallonië. In 1960 kwam Astrid terug naar Knokke. Haar vader was in de winterperiode stukadoor en in de zomerperiode was hij bakker in het Zoute. Vroeger was dit bakkerij Prince Charles - later werd dit bakkerij Blé d’ or. Na haar schoolperiode heeft Astrid diverse jobs gehad. Ze heeft o.a. een hele periode bij Acec gewerkt. Dit was een bedrijf waar ze tv’s en bandopnemers maakten. Ze was conciërge gedurende 16 jaren.

Het paar heeft 2 kinderen en 7 kleinkinderen. Dochter Pascale is gehuwd met Marnix Deknaep. Marnix is zelfstandig programmeur en Pascale is bediende in het bedrijf van Marnix. Ze hebben 5 kinderen: Kevin (is papa geworden in augustus), Benoit, Tessa, Benny en Manon. Zoon Reinout is gehuwd met Nathalie Syntobin. Reinout is burgerlijk ingenieur en Nathalie is zelfstandige in geschenkartikelen. Ze hebben 2 kinderen: Noor en Lars.

Joseph heeft 20 jaar judo gedaan. Hij heeft avondschool gevolgd voor diverse computerprogramma’s.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter