Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Eén pot nat, de musical op 20 en 21 september

Op vrijdag 20 september en zaterdag 21 september om 20 uur kun je in Cultuurcentrum Scharpoord terecht voor de musical ‘Eén pot nat’ van theatergezelschap Diné.

Wanneer Ella en Vic besloten om te overnachten in een verlaten kasteel, stond het vast dat hun leven voorgoed zou veranderen. Niets kon ze voorbereiden op wat ze allemaal zouden meemaken. Al snel ontdekken ze dat het kasteel alles behalve verlaten is en dient als instelling voor iedereen die niet past in het Knokke-Heistse straatbeeld. En als dat nog niet choquerend genoeg was, tovert het gebouw, bij klokslag twaalf uur, zich om tot het meest prestigieuze bordeel van het land.

Als ze door puur toeval niet weg kunnen door een hevige storm, worden ze al snel verdacht van de moord op ex-bewoner "Liz" die een week voordien dood in de vijver werd teruggevonden.

Zitten Ella en Vic voor eeuwig vast? Wie in het kasteel is te vertrouwen?

En vooral, wie heeft Liz vermoord?

Eén pot nat is een hilarisch spektakel over angst, liefde en het vinden van vrienden die familie genoemd kunnen worden. Geniet mee van het mysterie op 20 of 21 september 2019

Theatergroep Diné is een jongerengezelschap dat logistiek en financieel opgevolgd wordt door gemeente Knokke-Heist en cultuurcentrum Scharpoord

Tickets kosten € 9 (€ 6 KH Uitpas, BILL, groepen +10 pers.)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter