Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Nieuwe wijkinspecteurs in Knokke-Heist

Vier nieuwe gezichten binnen de wijkteams Knokke en Heist. Inspecteurs Didier Dewaele (51), Arne De Blauwe (25) en Karolien Koekuyt (24) leren sinds kort de kneepjes van het vak als wijkinspecteur. Inspecteur Serge Degrande (48) versterkt tijdelijk het wijkteam Heist.

Wijkteam Knokke

Inspecteur Didier Dewaele verlaat het interventieteam voor een nieuwe uitdaging als wijkinspecteur van de buurt Oud Knokke-Oosthoek. Hij neemt er de fakkel over van Serge Degrande die tijdelijk het wijkteam Heist versterkt. “Ik ken de wijk als mijn broekzak”, lacht Didier. “Als kind groeide ik op in de omgeving van het oud-ziekenhuis. De auto laat ik zoveel mogelijk staan, want te voet of met de fiets ben ik beter aanspreekbaar.” Ook inspecteur Arne De Blauwe gaat aan de slag bij het wijkteam Knokke. Arne versterkt waar nodig het team.  

Je kan Didier en Arne bereiken via PZ.DKH.Wijk@police.belgium.eu. Didier is ook bereikbaar op het nummer +32 478 877 104. Vertoeft hij niet in zijn wijk, dan kan je hem vinden in het politiecentrum in de Van Steenestraat 10 in Knokke-Heist.

Wijkteam Heist

Kersvers inspecteur Karolien Koekuyt koos na haar opleiding aan de politieschool meteen voor het wijkteam Heist. Ze neemt er de wijk Heist-Oost over van voormalig wijkinspecteur Bart De Schepper. Hij is sinds kort het aanspreekpunt voor alle inwoners met vragen over wapens. “Veel inwoners kennen me nog niet”, zegt Karolien. “Maar daar breng ik snel verandering in. Ik wil weten wat er leeft en speelt in mijn wijk en een belangrijk aanspreekpunt zijn voor de inwoners.” Wijkinspecteur Serge Degrande ruilt de wijk Oud Knokke-Oosthoek voor de wijk Heulebrug-Ramskapelle. Eind dit jaar verlaat hij het wijkteam voor een nieuwe uitdaging bij de dienst Vreemdelingenpolitie.

 

Contact

Je kan Karolien en Serge bereiken via PZ.DKH.Wijk@police.belgium.eu. Karolien is ook bereikbaar op het nummer +32 473 985 687 en Serge op +32 478 877 721. Vertoeven ze niet in hun wijk, dan kan je hen vinden in de wijkpost in het Kraaiennestplein 3 in Knokke-Heist.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter