Knokke-Heist bezoeken als toerist?

5 oktober: dag van de solidaire Oxfamklant

5 oktober: dag van de solidaire Oxfamklant

Op zaterdag 5 oktober 2019 organiseert Oxfam de Dag van de Solidaire Klant. Oxfam-medewerkers nodigen je uit om die dag eens bij hen langs te komen. Uit dank voor je trouwe steun, krijg je een korting van 50% op de aankoop van één product naar keuze. En je krijgt er nog eens een gratis drankje bij!

Waarom doen we dat?

Met deze actie wil Oxfam hun klanten niet alleen bedanken voor hun trouwe steun. Het Oxfamteam wenst ook te benadrukken dat shoppen bij een Oxfam-tweedehandswinkel een solidaire daad is. Door bij hen te kopen, steun je Oxfam-Solidariteit om tegen ongelijkheid te strijden en armoede te verslaan. Met het geld dat deze organisatie via de winkels ontvangt, financiert Oxfam-Solidariteit humanitaire hulp en doet het aan ontwikkelingssamenwerking. Heb je spullen om te schenken?  Breng ze gerust binnen. Kledij, textiel, schoenen, handtassen, boeken en kleine spullen nemen de vrijwilligers graag aan. 

Als je meer wil weten over de Oxfam-projecten die dank zij jouw aankopen gefinancierd worden, kan je eens kijken op www.oxfamsol.be/projecten.

OXFAM Wereldwinkel

ELIZABETLAAN 141 - KNOKKE-HEIST

Open van maandag t.e.m. zaterdag van 10 -12.30 uur en van 14 – 18 uur

TEL. 050 510451 - oxfam.knokke@oxfamsol.be

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter