Knokke-Heist bezoeken als toerist?

AGSO bereidt verse soep ten voordele van vzw SuperKrachtig Lekker

Het personeel van het AGSO Knokke-Heist ondersteunt met de verkoop van huisgemaakte soep het project van de vzw SuperKrachtig Lekker. Deze vzw staat kinderen en hun gezin bij in hun gevecht tegen kanker of een levensbedreigende ziekte. Ze doen dit door in te zetten op het voedingsaspect en een evenwichtige eetbeleving. Superkrachtig Lekker is o.m. van plan om een keuken te installeren op de kinderkankerafdeling van het UZ Gent. Sandra Bekkari, die als geen ander het belang van gezonde voeding kent, ondersteunt het project.

Groente- en minestronesoep

Een pot met 1 liter verse soep op grootmoeders wijze kost 8 euro. Er is keuze tussen groentesoep (vegetarisch, zonder gluten, zonder lactose) en minestronesoep met kip. Gelieve je bestelling af te geven aan de balie van het bedrijvencentrum ‘t Walletje, en dit ten laatste op woensdag 29 mei 2019 (graag contante betaling bij bestelling). De bestelling kan tijdens de openingsuren worden afgehaald op donderdag 6 juni 2019, aan het onthaal van bedrijvencentrum ’t Walletje, ’t Walletje 104, 8300 Knokke-Heist.

Het staat iedereen uiteraard ook vrij om ter ondersteuning van dit project een vrijwillige bijdrage te doneren. Je kan dit doen bij de onthaalmedewerkers van het AGSO.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter