Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Lakeside Paradise zoekt volleybalspelers

Het Lakeside Paradise Volleyteam bestaat momenteel nog uit een 7-tal kernspelers, wat te weinig is om een seizoen rond te maken. Dus zoekt de ploeg naar nieuwe spelers die enige
notie  hebben van zaalvolleybal en 's winters een toffe en sportieve maandagavond willen meemaken. Kandidaten kunnen mailen naar info@surfersparadise.be. Deelname is volledig gratis en de uitrusting alsook de verplaatsingen worden door de club voorzien.

BK Beachvolley

Surfers Paradise organiseerde 10 jaar lang de finales van de Belgische kampioenschappen beachvolleybal. Doordat het strand op die momenten uit zijn voegen barstte en de parking van de oude Swimming Pool verdween, werd het event eerst verplaatst tot voor het Casino en daarna Meerlaan. Tegenwoordig vindt het BK beachvolley plaats op het Evenementenstrand in Heist.

Lakeside Paradise Volleyteam

Omdat er in die tijd veel surfers naar de volleybal grepen op surfloze momenten, werd in 1993 na het beachvolleyseizoen beslist om van start te gaan met een eigen zaalvolleybalteam. De matchen worden telkens gespeeld op maandagavond. Thuiswedstrijden om 20 uur in de Stormmeeuw, uitwedstrijden omgeving Brugge om 21 uur. De competitie loopt van september tot en met maart. Enkele jaren geleden sloeg de vergrijzing toe en fuseerde de ploeg met het eveneens in spelersnood verkerende Matuvu. Vanaf toen werd aangetreden in derde reeks onder de naam "Lakeside Paradise Volleyteam".

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter