Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Ontmoetingsruimte ’t Schap blikt terug op geslaagd kerstfeest

Naar jaarlijkse traditie vond op 18 december het kerstfeest plaats in ‘t schap. De opkomst was wederom een succes, maar liefst 122 personen schreven zich in. De volwassenen genoten ten volle van het gezellig samenzijn en de heerlijke kerstbuche terwijl de kinderen zich creatief konden uitleven in de knutselhoek.Alle bezoekers ontvingen een kerstpakket met lekkernijen en een zelfgekozen geschenk met dank aan de leden van Soroptimist International Knokke-Oostkust.

Het ontmoetingshuis ’t Schap, in de De Vrièrestraat 22, is de thuis van verschillende organisaties, zoals de sociale kruidenier, de ontmoetingsruimte voor ouders ‘De Living’, de samenleesgroep en nog vele andere. Iedere eerste en derde donderdag van de maand kunnen mensen met een laag inkomen terecht bij de sociale kruidenier. Een sociaal onderzoek bepaalt of men een toegangsbadge voor de sociale kruidenier krijgt. Met deze badge kan men gratis winkelen in deze sociale shop.

Soroptimist Internationaal Knokke-Oostkust steunt zeer sterk ’t Schap. De serviceclub steunt niet alleen financieel, maar de leden helpen ook organiseren en tekenen present bij workshops, niet alleen met kerst, maar gedurende het hele jaar. Soroptimist Internationaal Knokke-Oostkust is een belangrijke schakel in het geheel geworden!

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter