Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Uit De Marge vzw zoekt een voltijdse jeugdopbouwwerker in Knokke-Heist voor onmiddellijke indiensttreding

Als jeugdopbouwwerker heb je een uitdagende job met een divers takenpakket. Het is jouw taak om de maatschappelijke participatie van kinderen en jongeren in een maatschappelijk kwetsbare situatie te versterken en hen in dat emancipatieproces als actor te betrekken. Je vertrekt daarbij steeds vanuit de noden en behoeften van die kinderen en jongeren zelf.

Je werkt voor Uit De Marge vzw, steunpunt voor jeugdwerk met kinderen en jongeren in een maatschappelijk kwetsbare situatie. Je standplaats is Knokke-Heist. Je bent lid van het team jeugdopbouwwerk van Uit De Marge vzw en wordt in de opdracht aangestuurd en gecoacht door een stafmedewerker. Je werkt in nauw overleg met verschillende gemeentelijke diensten en particuliere organisaties in Knokke-Heist. Indiensttreding: onmiddellijk.

Solliciteren doe je door zo snel mogelijk een CV en motivatiebrief te sturen naar bart.neirynck@uitdemarge.be. Solliciteren kan tot 15 januari. Weerhouden kandidaten worden na screening van CV en brief zo snel mogelijk uitgenodigd voor een schriftelijke proef. Na het slagen voor deze proef, word je uitgenodigd voor een gesprek, eind januari.

Voor meer informatie over deze functie contacteer je Bart Neirynck via bart.neirynck@uitdemarge.be of 0479 29 30 50.

 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter