Knokke-Heist bezoeken als toerist?

50+ fitter dan ooit op Senior Sportief

Op maandag 17 juni 2019 blazen de actieve 50 plussers van Knokke-Heist en omgeving verzamelen voor Senior Sportief. Op het programma staat een gevarieerde mix van 30 sporten, met voor elk wat wils.

Fitheidstest

Een absolute aanrader is de fitheidstest. Daarbij kom je te weten hoe het met jouw conditie is gesteld en ontvang je een persoonlijk fitheidsrapport met deskundig beweeg- en sportadvies. Ook nieuw in het aanbod is fithockey, rock & roll, power walk en step aerobic. Voor wie via beweging tot rust wil komen is er nordic walking en tai chi.

Populaire sporten

Met aquasenior, badminton, boogschieten, recreatief fietsen, golf en mini-golf, krulbol, linedance, matcurling, petanque, spinning, tafeltennis, yoga en zelfverdediging werden verder de populairste sporten van de vorige editie behouden.

4 sessies

Er zijn vier sessies voorzien: ’s morgens van 9 tot 10.30 uur en van 10.45 tot 12.15 uur, in de namiddag van 13.30 tot 15 uur en van 15.15 tot 16.45 uur. Men heeft de vrije keuze om minimum deel te nemen aan één sessie en maximaal aan vier sessies. De mogelijkheid is voorzien om over de middag in sporthal de Stormmeeuw van een lekker pastabuffet te genieten.

Koffie met dessert en bingo

En omdat op deze dag waar bewegen centraal staat ontspanning minstens even belangrijk is als inspanning, is er als afsluiter koffie en dessert voorzien en kan er nog wat nagenoten worden tijdens een spelletje bingo.

Inschrijven in sporthal de Stormmeeuw of in Cultuurcentrum Scharpoord is ook mogelijk.

Online inschrijven kan nog tot en met 11 juni 2019 via http://sport.knokke-heist.be/

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter