Knokke-Heist bezoeken als toerist?

BV's talrijk aanwezig op première The Great Gatsby

Tijdens de première van The Great Gatsby immersive op disndag 9 juli 2019 in Knokke-Heist waren er heel wat speciale gasten aanwezig op het intieme feestje van Mr. Gatsby himself. Tal van bekende Vlamingen zakten af naar Knokke-Heist om een tripje te maken naar de wilde jaren 20. Onder meer presentatrice Joke van De Velde, Koen van der Sande (Familie, De Twaalf en Verboden Liefde) en actrice Hilde de Baerdemaeker waren van de partij. Ook Jan Schepens mocht uiteraard niet ontbreken om zijn vrouw Katja Retsin, die de rol van Jordan Baker vertolkt in het stuk, liefdevol aan te moedigen. Verder werden ook bekende koppen als Laura Oliveira Granja (Miss Sport 2019), Yannick Beloy (Dj Makasi) en Michiel De Meyer (Thuis, Steracteur Sterartiest en Ghost Rockers) gespot op de premièreavond. (foto’s copyrights Goele Bormans)

Tijdens deze unieke theatervoorstelling kwam het publiek dichter bij Jay Gatsby en zijn entourage dan ooit tevoren. De avond vond plaats op een geheime locatie en werd rijkelijk besprenkeld met dans, cocktails en verleiding. Stomende jazz, illegale drank, intieme ontmoetingen, gokpartijen, stiekeme afspraken en gestolen kussen maakten het plaatje compleet.

Het publiek werd gevraagd om zich te kleden in de stijl van de wervelende jaren 1920. Deze roaring twenties dresscode werd heel serieus genomen door de aanwezigen, wat de beleving vergrootte en bovendien prachtige scènes opleverde.

The Great Gatsby Immersive is een unieke theaterbeleving. Nog tot en met zondag 18 augustus, telkens van woensdag tot en met zondag, worden bezoekers ondergedompeld in de wondere wereld van Jay Gatsby. Tickets bestellen kan via www.gatsbybelgium.be  & bij Toerisme Knokke-Heist (Zeedijk 660, 8300 Knokke-Heist).

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter