Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Deborah Geselle van KTKH bekroond op prijsuitreiking Theatertornooi Gouden Meeuw in Westouter

Gemeentelijk noodambtenaar Deborah Geselle, tevens gepassioneerd lid en enthousiaste actrice bij het Koninklijk Toneelgezelschap Knokke-Heist, mocht op 7 juli 2019 in Westouter tijdens het theaterfestival Spots op West en de uitreiking van de Gouden Meeuwen, de oorkonde en het juweel voor 'Verdienstelijke vrouwelijke hoofdrol' in ontvangst nemen. Ze kreeg deze prijs vanwege een professionele theaterjury onder het voorzitterschap van Opendoek-directeur Joke Quaghebeur voor haar overtuigende vertolking van de hoofdrol in de komedie Knock in regie van Yves Dekimpe in maart 2019

Bij de uitreiking waren ook KTKH-bestuursleden Janice Gryson en Marc Mortier aanwezig. Overigens ontving actrice Deborah Geselle vanwege het volledige KTKH reeds de Prijs Monument van het jaar tijdens het  jaarlijkse zomerfeest op 15  juni 2019 in de Wim's aan het Alberstrand.

Het was meteen ook de laatste editie van de theaterwedstrijd Gouden Meeuw. De toneelfederatie Opendoek is volop bezig aan het ontwikkelen van nieuwe initiatieven voor het bevorderen van kwaliteitsbewaking bij de amateurgezelschappen en uiteraard het stimuleren van talent. De Cultuurraad Knokke-Heist ondersteunt ook de verdere bewaking en het stimuleren van het blijven werken aan kwaliteit bij verenigingen binnen de categorie Actieve Kunst.

Het KTKH brengt op 12, 13 en 14 december 2019 het blijspel 'Beeld van een man' in regie van Dirk Van den Broeck, telkens om 20 u. in her Cultuurcentrum Scharpoord. Wie ook eens op de planken wil staan, kan voor info terecht bij de (bestuurs)leden van het KTKH op de Vrijetijdsmarkt op zondag 8 september 2019 van 10 tot 13 uur op het Alfred Verweeplein in Knokke.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter