Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Eerste weekend Lichtkunstfestival Knokke-Heist groot succes

De tweede editie van het Lichtkunstfestival ging zaterdag 6 december 2019 van start in Knokke-Heist. Het was meteen een schot in de roos. Het was gezellig druk in de winkelstraten en de 9 fonkelnieuwe lichtkunstwerken vielen in de smaak bij het publiek. Dit jaar neemt de Kleine Prins de bezoeker mee naar zijn planeten. Via de app wordt bij elke installatie het verhaal verteld. Ook aan de kleine kinderen werd gedacht. Zij kunnen de installaties ontdekken aan de hand van een zoektocht. Je kan het magische lichtparcours nog komend weekend en elke dag tijdens de kerstvakantie volledig gratis bezoeken (behalve op 24 en 31 december 2019).

Ontdek het Lichtkunstfestival op een unieke manier met de ART Tour

Het Lichtkunstfestival op een unieke manier ontdekken? Boek een plaatsje voor de unieke eindejaarseditie van de ART Tour! Te voet of spring je liever mee op de XXL Citymobiel? Beide zijn mogelijk. Elke zaterdag en zondag neemt een enthousiaste gids je mee langs de negen fonkelnieuwe lichtkunstinstallaties in het thema van de Kleine Prins. Bovendien passeer je ook langs bijzondere permanente kunstwerken in de gemeente en krijg je een woordje uitleg.

Er wordt dit jaar extra aandacht besteed aan het artistieke aspect van de lichtkunstinstallaties. Elke installatie werd ontworpen door een professionele lichtkunstkunstenaar en straalt tegelijk de magie uit die je tijdens de eindejaarsperiode mag verwachten. Zo is het een leuke belevenis voor jong en oud!

ART Tour with citymobile Vertrek: Lichttorenplein om 18.30 uur op 14, 15, 21, 22, 28 en 29 december en 4 en 5 januari Prijs: € 19 per persoon

ART Tour by foot Vertrek: Lichttorenplein om 18.30 uur, enkel op 23, 27, 30 december en op 3 januari Prijs: € 10 per persoon Tickets zijn te koop via www.mykh.be/arttour

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter