Knokke-Heist bezoeken als toerist?

18de editie van de jaarlijkse Ladies Day op Surfers Paradise!

Op zondag 19 mei 2019 worden alle sportieve dames verwacht op Surfers Paradise voor wat een fantastische dag beloofd te worden! Voor de “earlybirdies”  kan er gekozen worden voor één of twee gratis ochtendactiviteiten bestaande uit een SUP-tochtje op de Noordzee, of een Run met Natalie Camerlynck (3x Marathon des Sables). Belangrijk is dat alle niveaus welkom zijn en dat powerwalken ook tot de mogelijkheden behoort. Er is keuze uit 5 of 10 km, telkens in de prachtige omgeving van het Zwin.

Stand-up peddelboarden

Voor het stand-up peddelboarden wordt alles voorzien. Je hoeft enkel zelf te zorgen voor een handdoek en een badpak of bikini. Wetsuit, zwemvest, board en peddel zijn ter beschikking, terwijl een instructeur ook de nodige uitleg verstrekt aan alle beginnelingen. Helemaal geen ervaring vereist dus, en een heerlijke totale work-out.

Brunch

Na de ochtendactiviteiten is er tegen de middag de verrukkelijke, bekende gezonde “ladiesday” brunch, boordevol lekkere gerechtjes en een variëteit aan kersverse producten.

Trendy actiemix

Vanaf 14 uur volgt er dan de trendy actiemix waaraan iedereen eveneens gratis kan deelnemen: Pilates, Corebase, Dance & High Intensity Interval Training, Zumba & Yoga. Dit alles in samenwerking met Sylvie Komkommer, Charona's Dancecrew & Julie Thery.

Cocktail & goodiebag

Surfers Paradise verwent alle ladies maar al te graag met een lekkere cocktail en een goodiebag om de dag mooi af te sluiten. Ook is er na de activiteiten mogelijkheid om te relaxen met zicht op zee in de Hotspring jacuzzi.

Inschrijven?

Mail naar julie@surfersparadise.be voor informatie, welke onderdelen je wenst aan deel te nemen en reservaties brunch! Let op beperkte plaatsen dus tijdig reserveren.

De sportdag van 10 tot 17 uur is volledig gratis. Betaling brunch: Op de dag van het event: 20 euro cash (geen bancontact mogelijk ter plaatse)

Programma

  • 10-11u: sessie 1 Stand-up paddle
  • 10 u start eerste run 5 km OF 10 km run met waterbreak op Surfers Paradise
  • 11 u: start tweede run 5 km
  • 11u-12u: sessie 2 Stand up paddle
  • 12-14u: overheerlijke healthy brunch
  • 14 – 17u: Trendy Sport Mix
  • Pilates, Corebase, Dance & High Intensity Interval Training, Zumba & Yoga door lesgevers: Sylvie Komkommer & Charona's Dancecrew & Julie Thery
  • 17-18 u: Free Frizzo cocktail

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter